Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Valbeveiliging

Van Horssen Valbeveiliging is gespecialiseerd in het verzorgen van een totaalpakket permanente valbeveiliging.

Tijdelijke werkzaamheden op hoogte dienen te worden uitgevoerd vanaf een werkplek die zodanig is ontworpen, geïnstalleerd en uitgerust, dat de veiligheid van de persoon verzekerd is. De weten regelgeving schrijft voor dat werkgevers en pandeigenaren, zoals VvE’s, verantwoordelijk en dus verplicht zij n de gelegenheid en middelen te bieden om werkzaamheden op hoogte veilig uit te voeren.

Vallen van hoogte moet worden voorkomen door collectieve voorzieningen. In situaties waarbij collectieve beveiliging niet kan worden toegepast, dient men gebruik te maken van een geschikte veiligheidslijn en Persoonlijke Bescherming Middelen. Met Van Horssen bent u verzekerd van veiligheid en kwaliteit.

Toepassing

Wij hebben een breed scala aan producten die uitstekend geschikt zijn voor het verminderen van het risico op valgevaar. Hieronder vallen verschillende vormen van valbeveiliging zoals collectieve beveiliging en Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM).

Borgingspunten
Door Van Horssen Valbeveiliging worden losse borgingspunten gemonteerd. Door middel van het plaatsen van een extra borgingssteun wordt de pendulewerking voorkomen. Onder borgingspunten leest u meer informatie over deze vorm van valbeveiliging.

Veiligheidslijnen
Een veiligheidslijn maakt het veilig werken nog eenvoudiger. Met de unieke RvS meeloper klikt u zich vast aan de veiligheidslijn en kunt u, zonder nog om te koppelen, het gehele traject veilig werken. Onder veiligheidslijnen vindt u meer informatie over deze vorm van valbeveiliging.

Hekwerken

Collectieve beveiliging door middel van hekwerken heeft altijd de voorkeur. Ook hiervoor hebben wij de juiste producten en hekwerken in ons assortiment.

Ladderopstelplaats

Voor een veilige dakbetreding als tijdelijke oplossing bent u bij ons aan het goede adres. Wij monteren een speciale beugel, zodat u een mobiele ladder veilig kunt plaatsen.

Kooi- en gevelladers

Ook voor een permanente dakbetreding hebben wij de nodige voorzieningen in huis, zoals een gevelladder of een kooiladder.

Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM)

Tevens levert en keurt van Horssen Valbeveiliging alle soorten van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wilt u meer informatie of een voorstel met prijsopgaaf, bel dan naar 0418-671238 of stuur een mail naar info@vanhorssenvalbeveiliging.nl


Dakbedekking met 15 jaar garantie

Van Horssen B.V. verzorgt ook uw dakbedekking. Dit doen wij voor zowel platte, hellende en gebogen daken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht.
Meer informatie

Valbeveiliging producten

Valbeveiliging projecten

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever