Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Horaplan 400/D® kunststof dakbedekking op nieuwbouwwoning Utrecht


Project: Horaplan 400/D® kunststof dakbedekking op nieuwbouwwoning Utrecht
Locatie: Utrecht

Het project

Op deze nieuwbouwwoning hebben wij eerst een dampremmende laag en daarna isolatie in 2 lagen aangebracht. Eerst een vlakke laag PIR en daarover een afschotlaag van EPS.

Hier overheen zijn de banen kunststofdakbedekking Horaplan 400/D® gelegd en mechanisch vastgezet in de ondergrond. Langs de buitenranden is een plastisol daktrim geschroefd. Hierop is de randstrook vastgeföhnd, zodat een waterdicht geheel is ontstaan. Bij het opgaande werk is een foliestrook opgezet. De benodigde afvoeren en noodoverstorten zijn waterdicht ingewerkt.

Horaplan 400/D® is een unieke dakbedekking. Zijn grote kracht dankt hij aan de hoogwaardige polyester inlage. Maar ook dat deze dakbedekking volledig U.V. bestendig is draagt veel bij aan de lange levensduur. Daarom geven wij standaard 15 jaar garantie. Dat is 50% meer dan gebruikelijk in de markt.

Tevens is een ‘Van Horssen Dak’ onderhoudsarm.

Naast een kwalitatief betere dakbedekking is de verwerking hoogst belangrijk. Ten diepste staat of valt hier alles mee. Daarom bent u bij Van Horssen op het juiste adres. Meer dan 30 jaar ervaring in de verwerking van onze kunststofdakbedekking 400/D® en de vele honderdduizenden vierkante meters vormen hiervan het bewijs.

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever