Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Renovatie diverse daken en goot bij Veiling Zaltbommel


Project: Zaltbommel
Locatie: Renovatie

Het project

Wij hebben diverse daken en een goot bij de Veiling gerenoveerd. Hierbij is de bestaande dakbedekking blijven liggen. Dit scheelt flink in de kosten van slopen en afvoeren, maar het vermindert ook de kans op lekkages tijdens het werk. Nadat de bestaande dakbedekking is schoongeveegd en ontdaan van uitsteeksels is een scheidingslaag gelegd. Hier overheen zijn de banen kunststofdakbedekking Horaplan 400/D® gelegd en mechanisch vastgezet in de ondergrond.

Bij de goot is ook de opgaande wand bekleed met folie en aan de andere kant de dakbedekking ver opgezet onder de golfplaten.

Langs de buitenranden van de platte daken is een plastisol daktrim geschroefd. Hierop is de randstrook vastgeföhnd, zodat een waterdicht geheel is ontstaan. Bij het opgaande werk is een foliestrook opgezet.

Tevens hebben wij de permanente valbeveiliging verzorgd!

Horaplan 400/D® is een unieke dakbedekking. Zijn grote kracht dankt hij aan de hoogwaardige polyester inlage. Maar ook dat deze dakbedekking volledig U.V. bestendig is draagt veel bij aan de lange levensduur. Daarom geven wij standaard 15 jaar garantie. Dat is 50% meer dan gebruikelijk in de markt. Tevens is een ‘Van Horssen Dak’ onderhoudsarm.

Naast een kwalitatief betere dakbedekking is de verwerking hoogst belangrijk. Ten diepste staat of valt hier alles mee. Daarom bent u bij Van Horssen op het juiste adres. Meer dan 30 jaar ervaring in de verwerking van onze kunststofdakbedekking 400/D® en de vele honderdduizenden vierkante meters vormen hiervan het bewijs.

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever