Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Kunststofdakbedekking boven winkel in Culemborg


Project: Renovatie dakbedekking boven winkel in Culemborg
Locatie: Culemborg

Het project

Het platte dak van deze woning boven de winkel was nodig aan vervanging toe. Na de ontvangen opdracht hebben wij de bestaande dakbedekking gesloopt. Op verschillende plaatsen bleek het houten dakbeschot rot te zijn. Deze plaatsen worden doorn ons gelijk vervangen, zodat geen onnodig oponthoud ontstaat.

Hierna is een dampremmende laag en PIR-isolatie gelegd. Om het weer waterdicht te maken hebben wij onze unieke kunststofdakbedekking Horaplan 400/D® met standaard 15 jaar garantie aangebracht. Rondom zijn de opgaande kanten en dakranden afgewerkt.

Horaplan 400/D® is een unieke dakbedekking. Zijn grote kracht dankt hij aan de hoogwaardige polyester inlage. Maar ook dat deze dakbedekking volledig U.V. bestendig is draagt veel bij aan de lange levensduur. Daarom geven wij standaard 15 jaar garantie. Dat is 50% meer dan gebruikelijk in de markt. Tevens is een ‘Van Horssen Dak’ onderhoudsarm.

Naast een kwalitatief betere dakbedekking is de verwerking hoogst belangrijk. Ten diepste staat of valt hier alles mee. Daarom bent u bij Van Horssen op het juiste adres. Meer dan 30 jaar ervaring in de verwerking van onze kunststofdakbedekking 400/D® en de vele honderdduizenden vierkante meters vormen hiervan het bewijs.

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever