Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Nieuwbouw bedrijfshal Horaplan® dakbedekking


Project: Nieuwbouw bedrijfshal Horaplan® dakbedekking
Locatie: Brakel

Het project

Over de stalen dakplaten is een dampremmende folie gelegd. Hierover is een dubbele laag steenwol isolatie aangebracht. Een dubbele laag is gedaan vanwege het gewicht per plaat bij het verwerken, maar heeft tevens het voordeel dat hierdoor weinig isolatielekken zijn.

Hier overheen zijn de banen kunststofdakbedekking Horaplan 400/D® gelegd en mechanisch vastgezet in de ondergrond.

Langs de buitenranden is een randstrook vastgeföhnd op het dakvlak voorbij de mechanische bevestiging en opgezet tot bovenop de buitenrand. Hierover is een afdekkap geplaats.

Horaplan 400/D® is een unieke dakbedekking. Zijn grote kracht dankt hij aan de hoogwaardige polyester inlage. Maar ook dat deze dakbedekking volledig U.V. bestendig is draagt veel bij aan de lange levensduur. Daarom geven wij standaard 15 jaar garantie. Dat is 50% meer dan gebruikelijk in de markt.

Tevens is een ‘Van Horssen Dak’ onderhoudsarm.

Naast een kwalitatief betere dakbedekking is de verwerking hoogst belangrijk. Ten diepste staat of valt hier alles mee. Daarom bent u bij Van Horssen op het juiste adres. Meer dan 30 jaar ervaring in de verwerking van onze kunststofdakbedekking 400/D® en de vele honderdduizenden vierkante meters vormen hiervan het bewijs.

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever