Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Project: Renovatie dak autobedrijf te Vianen
Locatie: Vianen

Het project

Wij hebben de dakbedekking gerenoveerd, zowel van de autoshowroom, de werkplaats als het kantoor. Tevens is het gehele dak geïsoleerd. Over de PIR-isolatie zijn de banen kunststofdakbedekking Horaplan 400/D® gelegd en mechanisch vastgezet in de ondergrond.

Langs de buitenzijde van het pand zijn eerst de dakranden verhoogd. Hierop is een daktrim geschroefd en een randstrook aangebracht, zodat een waterdicht geheel is ontstaan.

Bij het opgaande werk zijn de gehele wanden geïsoleerd en voorzien van dakbedekking. Hierdoor zijn de risico’s op lekkages nihil.

Ook hebben wij nieuwe lichtstraten verzorgd, met als resultaat een veel hogere lichtopbrengst in de benedenruimtes.

Horaplan 400/D® is een unieke dakbedekking. Zijn grote kracht dankt hij aan de hoogwaardige polyester inlage. Maar ook dat deze dakbedekking volledig U.V. bestendig is draagt veel bij aan de lange levensduur. Daarom geven wij standaard 15 jaar garantie. Dat is 50% meer dan gebruikelijk in de markt. Tevens is een ‘Van Horssen Dak’ onderhoudsarm.

Naast een kwalitatief betere dakbedekking is de verwerking hoogst belangrijk. Ten diepste staat of valt hier alles mee. Daarom bent u bij Van Horssen op het juiste adres. Meer dan 30 jaar ervaring in de verwerking van onze kunststofdakbedekking 400/D® en de vele honderdduizenden vierkante meters vormen hiervan het bewijs.

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever