Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Dakrenovatie bedrijfshal verpakkingsbedrijf Den Bosch


Project: Dakrenovatie bedrijfshal verpakkingsbedrijf Den Bosch
Locatie: Den Bosch

Het project

Wij hebben het dak van dit verpakkingsbedrijf gerenoveerd.

Nadat de bestaande dakbedekking (in delen) gesloopt was, is een scheidingslaag gelegd. Het gehele dak was voorzien van EPS isolatie. In verband met de brandveiligheid moest er tot 3 meter uit de dakrand steenwol isolatie liggen. Omdat dit op een aantal plaatsen minder dan de verplichte 3 meter was en tevens omdat de bestaande isolatie heel zacht was hebben wij deze vernieuwd en een harde persing steenwol aangebracht. Hier overheen zijn de banen kunststofdakbedekking Horaplan 400/D® gelegd en mechanisch vastgezet in de ondergrond.

Langs de buitenranden is een randstrook geföhnd en op de bovenzijde vastgezet. Hierover is een plastisol kap geplaatst, zodat een waterdicht geheel is ontstaan. Bij het opgaande werk is een foliestrook achter de beplating opgezet.

Horaplan 400/D® is een unieke dakbedekking. Zijn grote kracht dankt hij aan de hoogwaardige polyester inlage. Maar ook dat deze dakbedekking volledig U.V. bestendig is draagt veel bij aan de lange levensduur. Daarom geven wij standaard 15 jaar garantie. Dat is 50% meer dan gebruikelijk in de markt. Tevens is een ‘Van Horssen Dak’ onderhoudsarm.

Naast een kwalitatief betere dakbedekking is de verwerking hoogst belangrijk. Ten diepste staat of valt hier alles mee. Daarom bent u bij Van Horssen op het juiste adres. Meer dan 30 jaar ervaring in de verwerking van onze kunststofdakbedekking 400/D® en de vele honderdduizenden vierkante meters vormen hiervan het bewijs.

 

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever