Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Renovatie dak appartementencomplex Werkendam


Project: Renovatie dak appartementencomplex Werkendam
Locatie: Werkendam

Het project

Het dak van het appartementencomplex was nodig aan vervanging toe. Na de ontvangen opdracht zijn wij aan de slag gegaan om het dak te renoveren.

De bestaande grind is afgezogen. Hierna hebben wij over de bestaande dakbedekking een polyester scheidingslaag gelegd. Hier overheen zijn de banen kunststofdakbedekking Horaplan 400/D® gelegd. De dakbedekking is mechanisch bevestigd langs de dakrand in de kim. Langs de buitenranden is een plastisol daktrim geschroefd. Hierop is de randstrook vastgeföhnd, zodat een waterdicht geheel is ontstaan. Een randstrook is aangebracht voor de waterdichte afwerking. Na het afronden van onze werkzaamheden is nieuw grind opgespoten.

Horaplan 400/D® is een unieke dakbedekking. Zijn grote kracht dankt hij aan de hoogwaardige polyester inlage. Maar ook dat deze dakbedekking volledig U.V. bestendig is draagt veel bij aan de lange levensduur. Daarom geven wij standaard 15 jaar garantie. Dat is 50% meer dan gebruikelijk in de markt. Tevens is een ‘Van Horssen Dak’ onderhoudsarm.

Naast een kwalitatief betere dakbedekking is de verwerking hoogst belangrijk. Ten diepste staat of valt hier alles mee. Daarom bent u bij Van Horssen op het juiste adres. Meer dan 30 jaar ervaring in de verwerking van onze kunststofdakbedekking 400/D® en de vele honderdduizenden vierkante meters vormen hiervan het bewijs.

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever