Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Aanbouw dakrenovatie Geldermalsen


Project: Aanbouw dakrenovatie Geldermalsen
Locatie: Geldermalsen

Het project

Wij hebben het dak van de aanbouw gerenoveerd. Het voordeel is, dat meestal de bestaande dakbedekking kan blijven liggen. Dit scheelt flink in de kosten van slopen en afvoeren, maar het vermindert ook de kans op lekkages tijdens het werk. Nadat de bestaande dakbedekking is schoongeveegd en ontdaan van uitsteeksels is een scheidingslaag gelegd. Hier overheen zijn de banen kunststofdakbedekking Horaplan 400/D® gelegd en mechanisch vastgezet in de ondergrond.

Langs de buitenranden is een plastisol daktrim geschroefd. Hierop is de randstrook vastgeföhnd, zodat een waterdicht geheel is ontstaan. Bij het opgaande werk is een foliestrook opgezet.

Horaplan 400/D® is een unieke dakbedekking. Zijn grote kracht dankt hij aan de hoogwaardige polyester inlage. Maar ook dat deze dakbedekking volledig U.V. bestendig is draagt veel bij aan de lange levensduur. Daarom geven wij standaard 15 jaar garantie. Dat is 50% meer dan gebruikelijk in de markt. Tevens is een ‘Van Horssen Dak’ onderhoudsarm.

Naast een kwalitatief betere dakbedekking is de verwerking hoogst belangrijk. Ten diepste staat of valt hier alles mee. Daarom bent u bij Van Horssen op het juiste adres. Meer dan 30 jaar ervaring in de verwerking van onze kunststofdakbedekking 400/D® en de vele honderdduizenden vierkante meters vormen hiervan het bewijs.

 

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever