Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Renovatie dakbedekking vrieshuis frietfabriek Oudenhoorn (Ballastdak)


Project: Renovatie dakbedekking vrieshuis Oudenhoorn, met 15 jaar garantie.
Locatie: Oudenhoorn

Het project

Het vrieshuis van onze klant moest dringend voorzien worden van een nieuwe dakbedekking. Lekkages zijn binnen alleen merkbaar, omdat er ijspegels aan het dak komen. Deze leveren een gevaar op voor de veiligheid, want op een bepaald moment vallen ze naar beneden en dat is levensgevaarlijk. Daarom heeft Van Horssen het dak gerenoveerd.

De bestaande grind is afgezogen. Hierna hebben wij een polyester scheidingslaag gelegd. Hierover is onze unieke Horaplan 400/D® kunststof dakbedekking aangebracht. De dakbedekking is mechanisch bevestigd langs de dakrand in de kim. Een randstrook is aangebracht voor de waterdichte afwerking. Na het afronden van onze werkzaamheden is nieuw grind opgespoten.

Tevens hebben wij het dak voorzien van permanente valbeveiliging.

Horaplan 400/D® is een unieke dakbedekking. Zijn grote kracht dankt hij aan de hoogwaardige polyester inlage. Maar ook dat deze dakbedekking volledig U.V. bestendig is draagt veel bij aan de lange levensduur. Daarom geven wij standaard 15 jaar garantie. Dat is 50% meer dan gebruikelijk in de markt. Tevens is een ‘Van Horssen Dak’ onderhoudsarm.

Naast een kwalitatief betere dakbedekking is de verwerking hoogst belangrijk. Ten diepste staat of valt hier alles mee. Daarom bent u bij Van Horssen op het juiste adres. Meer dan 30 jaar ervaring in de verwerking van onze kunststofdakbedekking 400/D® en de vele honderdduizenden vierkante meters vormen hiervan het bewijs.

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever