Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Elektrisch opengaande lichtstraat in bedrijfshal


Project: Elektrisch opengaande lichtstraat in de bedrijfshal
Locatie: Zaltbommel

Het project

Van Horssen BV heeft in een nieuwgebouwde bedrijfshal elektrisch bedienbare lichtstraten gerealiseerd. Met deze speciale lichtstraten ontstaat er in de bedrijfshal met het platte dak meer daglicht en ventilatie. De lichtstraten zijn eenvoudig te bedienen en de lichtopbrengst is hoog.

De standaard lichtstraten bestaan uit polycarbonaat spouwplaat van min. 10 mm dik, kleur helder of opaal, gevat in voorbewerkte blanke aluminium profielen. Verschillende opties zijn mogelijk.

Naast lichtstraten levert Van Horssen ook lichtkoepels en werkt deze waterdicht in. De lichtkoepels zijn leverbaar in diverse mogelijkheden; helder of opaal, vast of opendraaibaar, enkelwandig tot 4-wandig, bolvormig of piramide, slagvast of hoogslagvast. De opstanden bij deze koepels zijn van PVC, zodat de dakbedekking kan worden vastgelast en er zo een waterdicht geheel ontstaat.

 

Achtergrondinformatie

Deze klant is een complete partner op het gebied van nieuwe en gebruikte onderdelen van de merken DAF, Scania en Volvo. Ruim 50 medewerkers, verspreid over 3 vestigingen, staan dagelijks klaar, om de best mogelijke kwaliteit en service tegen de beste prijs te leveren.

Lichtstraat in bedrijfshal
© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever