Meer dan 75 jaar ervaring
Snelle levering
Uitstekende service
Constante topkwaliteit

Dakbedekking

Van Horssen heeft jarenlange kennis en ervaring in het verwerken van kunststof dakbedekking. Een “Van Horssen dak” is onderhoudsarm en bestand tegen UV-stralen, grote temperatuurschommelingen, vervorming en agressieve stoffen. De verwachte levensduur van deze duurzame dakbedekking is circa 30 jaar.

Toepasbaarheid
Nieuwbouw of renovatie, of het nu over een dakkapel, garage, bedrijfshal, kantoor, schoolgebouw, appartementencomplex of verzorgingstehuis gaat, het is allemaal mogelijk. Wij denken in het gehele traject met u mee, om tot een perfect eindresultaat te komen. Want samen met onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers gaan wij alléén maar voor kwaliteit.

Kwaliteit
Van Horssen is verwerker van Horaplan® PVC kunststofdakbedekking. Het topproduct wat wij van hen gebruiken is Horaplan 400/D®, met standaard 15 jaar garantie. Deze PVC dakbedekking is volledig UV-bestendig en voorzien van een hoogwaardige polyester inlage van 5/5 draden per cm. Naast een kwalitatief betere dakbedekking is de verwerking hoogst belangrijk. Ten diepste staat of valt hier alles mee. Met elkaar staat dit garant voor een lange levensduur en bent u “droog onder dak”.

Nieuwbouw
Op uw nieuwbouwproject brengen wij onze hoogwaardige dakbedekking aan. Over de houten, stalen of betonnen ondergrond wordt een dampremmende laag met isolatie of een polyester scheidingslaag aangebracht. Hierover wordt de dakbedekking uitgerold, gericht en mechanisch bevestigd in de ondergrond. De naden worden onderling thermisch (heteluchtlas) aan elkaar gemaakt, zodat een waterdichte verbinding ontstaat. Er is veel aandacht voor de juiste kimfixatie. Rondom wordt een randafwerking uitgevoerd die dubbel wordt gelast, maar juist daarom voor een lange, probleemloze levensduur zorgt.

Renovatie
Daarnaast verzorgen wij de totale renovatie van uw daken. In veel gevallen is slopen van de bestaande bedekking niet noodzakelijk, maar kan de dakbedekking overlaagd worden. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten, maar ook is het risico op lekkages tijdens de uitvoering veel kleiner. Indien er slechte plaatsen in de ondergrond zijn dan vervangen wij deze, of passen waar nodig de dakdetails aan.

Dakbedekking producten

Dakbedekking projecten

© Van Horssen B.V. | Realisatie door Bureau van den Oever